AJANKOHTAISTA:

 

 

REVITALASH JUHLAPAKKAUS 135e (sisältää ripsiseerumin lisäksi hoitovan silmämeikin poistoaineen sekä tuuheuttavan ripsien pohjustusaineen sekä ripsivärin.

 

 

 

UUTENA : EXUVIANCE KASVOHOIDOT + KOTIHOITOTUOTTEET!

Exuviance sopii kaikille. Exuviancen tuotteet ja hoidot on suunniteltu edistämään ihon luonnollista kuoriutumista, stimuloimaan solujen uudistumista ja kosteuttamaan ihoa syvältä. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho. Exuviance hoidot yhdessä Exuviance kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea. Myös ongelmaton iho hyötyy säännöllisistä hoidoista. Iho säilyy kauniina, ikääntymisen merkit pysyvät poissa pidempään, eikä iho kuivu. Exuviancen valtuutetut jälleenmyyjät ovat Exuviancen ihonhoitojärjestelmän koulutettuja asiantuntijoita. He auttavat sinut valitsemaan tuotteita ja hoitoja, jotka sopivat juuri sinun ihotyypillesi!

Exuviance kasvohoito 85e (alkupuhdistus,  happokuorinta, neutralointi, ihonpuhdistus ,hieronta ,naamio ja loppuvoide)

- kultanaamio + 10e

-silmänympäryshoito + 10e

 

 

 

 

 UUTUUTENA: MIKRONEULASKYNÄ

 Normaalihinta kasvot 139,- ja kasvot+kaula 149,-

Hoidossa käytetään kertakäyttöisiä neuloja, jotka lävistävät ihon. Hoidossa stimuloidaan kollageenisynteesiä ja tehdään kanavia ihoon, joiden avulla pystytään imeyttämään 80% enemmän ravitsevia aktiiviaineita syviin ihokerroksiin.

 

TIMANTTIKUORINTA:

- Kuorii ja puhdistaa

- Ihon väri kirkastuu ja normalisoituu

- Uudistava ja kiinteyttävä

- Poistaa mustapäitä ja talia ja hoitaa aknea

- Silottaa ryppyjä

- Korjaa pigmenttivirheitä ja arpeutumia

Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta, puhtaammalta ja säännöllisesti tehtynä iho vaikuttaa nuoremmalta. Iho pysyy pehmeämpänä ja kirkkaampana. Hoidossa käsitellään myös silmän – ja huultenympärysiho sekä korvat!

Timanttikuorinta + kasvohoito 92e

Timanttikuorinta + naamio 70e

 

REVITALASH ripsiseerumi nyt 135e!  Lääkärin kehittämä ripsienhoitoaine, vahvistaa ja kaunistaa silmäripsiä. Tehokas BioPeptin Complex-ainesosa ja kasviuutteet kosteuttavat ripsiä ja tekevät niistä pehmeämmät, näyttävämmät ja terveemmän näköiset. Patentoitu koostumus suojaa silmäripsiä ympäristön haittatekijöiltä, hoitaa ripsiä ja ehkäisee niiden haurastumista ja katkeilua.