AJANKOHTAISTA:

Marraskuussa: Ripsien kestotaivutus 59e (norm.65e)

RF CRYO hoito 1x 100e 4x380e

NETTIAJANVARAUKSEMME VAIHTUI 30.10.2020 alkaen varaa.timma.fi/kauneushoitolaflow

Ilahduta lähimmäistäsi Flown lahjakortilla! Lahjakortti on aina toivottu lahja! Lahjakortit mahdollista saada myös sähköisesti.

 

Nyt uutena RF CRYO hoito, lue alta hoidon vaikutuksista.  

1 x 120,-       4 x 400,-

Caretech RF- Cryo ”The Face & Body Treatment Of The Future”

Multipolaarisella radiofrekvenssi laitteella uskomattoman hyviä hoitotuloksia!

Caretech RF- Cryo hyödyntää nykyaikaisinta radiotaajuusenergiaa sekä magnettipulsseja turvallisesti ja erittäin tehokkaasti kasvoille ja vartalolle. Caretech RF- Cryo ja sen hoito-ohjelmat tuottavat käsikappaleessa olevien elektrodien välistä olevaa energiaa joka johdetaan kivuttomasti ja todella tehokkaasti ihon eri kerroksiin ja kudoksiin.

Kuinka se toimii?
Radiofrekvenssi eli RF-hoito
Caretech RF hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. RF lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kudos säikeitä, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho ”kutistuu” ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.
Multipolaarinen RF, joka toimii 6:lla elektrodilla vain käsiteltävällä alueella, koska taajuus keskittyy hoitoalueeseen tehokkaasti, saadaan hyviä tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Keskitetyn taajuuden ansiosta tarvitaan myös vähemmän voimaa, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää.

Caretech RF-Cryo on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti ryppyihin silmien sivuilla (harakanvarpaat) ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.
Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu lämpönä iholla. Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen

Caretech_RF_hoito_tekstit[1]                                        

Nyt uusi mahtava EXUVIANCE RADIANCE PEEL kuorintahoito 119e!

Uusi tehokas ja nopea kuorinta. 1% retinolia ja Citrafill kuorivat ihoa, parantavat ihon rakennetta ja sävyä ja tuovat sille kirkkautta ja jäntevyyttä. Hoito sopii häivyttämään ikääntymisen merkkejä, ryppyjä ja pintajuonteita sekä epätasaista pigmentaatiota. Lisäksi se parantaa ihon rakennetta, antaa uutta hehkua! Hoito sisältää alkupuhdistuksen, hieronnan, naamion ja kuorinnan jonka asiakas pesee pois vasta kotona. Kuurihoitoon suositellaan kuuluvaksi 3 hoitokertaa 4-6 viikon välein!

 

MIKRONEULASKYNÄ

 Normaalihinta kasvot 139,- ja kasvot+kaula 149,-

Hoidossa käytetään kertakäyttöisiä neuloja, jotka lävistävät ihon. Hoidossa stimuloidaan kollageenisynteesiä ja tehdään kanavia ihoon, joiden avulla pystytään imeyttämään 80% enemmän ravitsevia aktiiviaineita syviin ihokerroksiin.

 

TIMANTTIKUORINTA:

- Kuorii ja puhdistaa

- Ihon väri kirkastuu ja normalisoituu

- Uudistava ja kiinteyttävä

- Poistaa mustapäitä ja talia ja hoitaa aknea

- Silottaa ryppyjä

- Korjaa pigmenttivirheitä ja arpeutumia

Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta, puhtaammalta ja säännöllisesti tehtynä iho vaikuttaa nuoremmalta. Iho pysyy pehmeämpänä ja kirkkaampana. Hoidossa käsitellään myös silmän – ja huultenympärysiho sekä korvat!

Timanttikuorinta + kasvohoito 92e

Timanttikuorinta + naamio 70e