HOIDOT

RIPSIPERMANENTTI/KESTOTAIVUTUS
Ripsipermanentilla käännetään ripset kauniisti ylöspäin, niin ettei jokapäiväistä ripsien mekaanista kääntämistä tarvitse tehdä. Ripsipermanentti sopii niin lyhyt- kuin pitkäripsisillekin. Yläsuuntaan käännetyt ripset avaavat silmää ja samalla kohottavat katsetta. Ripsipermanentti kestää yleensä 1-2 kk.

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA
Intialaisen päähieronnan juuret johtavat Intiaan. Suomeen Intialainen päähieronta on tullut 1999. Hieronta rentouttaa jännittyneitä niskan, pään ja kaulan alueen lihaksia ja parantaa päänverenkiertoa. Hieronta antaa syvää rauhallisuuden ja levollisuuden tunnetta ja parantaa keskittymiskykyä. Myös unen laatu usein syvenee hoitojen jälkeen. Intialainen päänhieronta on luksusta kiireiselle ja stressaantuneelle ihmiselle.

HOT STONE HIERONTA
Hot Stone- eli kuumakivihieronnan tavoitteena on rentouttaa kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti. Kivet ovat itseensä lämpöä sitovia, sileitä pinnaltaan ja liukuvat iholla kevyesti. Hoito antaa kokonaisvaltaisesti hyvän olon tunteen ja pehmittää myös hieman ihoa koska iho sivellään öljyllä ennen hoitoa. Hieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta. Hieronta edistää ja aktivoi aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja lymfakiertoa sekä helpottaa ja laukaisee lihasjännityksiä.

KASVOHOITO
Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, ihonpuhdistuksen, kulmien siistimisen, pitkän hieronnan (kasvo, kaula ja decollete), naamion ja loppuvoiteen. Hoito tehdään aina asiakkaan ihotyypin mukaisilla tuotteilla. Halutessasi lisänautintoa saat päähieronnan 10 euron lisähintaan.

FRESH UP KASVOHOITO
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistimisen, naamion ja loppuvoiteen.

IHONPUHDISTUS
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, ihonpuhdistuksen, kasvojen alueen hieronnan, kulmien siistimisen, naamion ja loppuvoiteen.

NUORISOIHONPUHDISTUS
Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, ihonpuhdistuksen, kulmien siistimisen, naamion ja loppuvoiteen.

JALKAHOITO
Hoitoon kuuluu jalkojen kylvetys, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen hoito ja hieronta. Lakkaus aina erikseen 5,- hygienia syistä. Asiakas saa lakan mukaan kotiin.

JALKAHOITO DE LUX
Hoitoon kuuluu samat toimenpiteet kuin jalkahoidossa, lisäksi jaloille tehdään merisuolan ja öljyn seoksella kuorinta polveen asti. Merisuola kuorii ja öljy jää iholle hoitamaan. Erittäin hyvä kuiville jaloille!

ERIKOISKASVOHOIDOT

ANTI AGE CELL
• kiinteyttävä, silottava, rentouttava, uudistava, liftaava
• sis. alkupuhdistus, kuorinta sivellin hieronnalla, ihonpuhdistus tarvittaessa, kulmien siistintä, 3 erilaista hierontamenetelmää, naamio ja loppuvoide

 

MD HAPPOHOIDOT
Biodroga MD happohoito on pinnallinen kuorinta. Hoito vaikuttaa vain ihon pintakerrokseen ja tehdään 20-30 %:sella glykoli ja hedelmähapolla. Optimaalinen tulos saavutetaan 5-6 kerran sarjahoidolla. Hoito tehdään 7-10 päivän välein ja kotihoitotuotteet ovat tärkeässä osassa hoitoa. Hoitojen määrä riippuu ihon kunnosta, ihotyypistä jo toivotusta lopputuloksesta.
Hoidon vaikutukset:
• poistaa kuollutta ihosolukkoa ja edistää ihon uusiutumista
• aktivoi ihon toimintaa sekä vähentää pieniä ryppyjä ja juonteita
• kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä
• tasoittaa ja ehkäisee pigmenttiläiskiä
• parantaa ihon kykyä sitoa kosteutta
• parantaa ihon elastisuutta
• avaa ihohuokosia ja poistaa talikertymiä
Hoito sopii:
• epäpuhtaalle iholle
• isohuokoselle iholle
• pigmenttiläiskille
• juonteille ja rypyille
• valon vaurioittamalle iholle
• epätasaiselle iholle
• pinnallisille arville
• elottomalle harmaalle iholle
• kuivalle, hilseilevälle iholle

MIKRONEULAUS + HAPPOHOITO

Mikroneulaus aiheuttaa pienen vamman ihon syvempään kerrokseen. Ihon oma korjausmekanismi alkaa välittömästi ”korjata”mikrovammaa. Samanaikaisesti toivottu kollageenisynteesi alkaa tuottamaan uusia kollageenisäikeitä ja muodostamaan elastiinia ja hyaluronihappoa. Epidermis rakentuu sisältä ulospäin ja siitä tulee kiinteämpi. Mikroneulauksella ihoon aiheutetut mikrokanavat toimivat tehokkaina kanavina vaikuttaville aineille. Jo enimmäisen hotokerran jälkeen iho näyttää raikkaammalta, kiinteämmältä ja elinvoimaisemmalta.

INDIKAATIOT:

- pienet juonteet ja rypyt

- veltostunut iho

- ikääntyvä iho

- valon ja auringon vaurioittama iho

-  pigmenttiläiskät

- kalpea ja samea iho

- suuret huokoset ja rasvainen iho

- arvet ja aknearvet

MIKRONEULAUKSEN EDUT:

- hoito aiheuttaa vain pientä kipua

- hellävarainen mutta samalla todella tehokas hoitometodi iholle, joka tarvitsee näkyviä hoitotuloksia

- tunkeutuu vain vähän ihoon eikä nukutusta tarvita

Hoitoa suositellaan 4-6 kerran sarjana.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, happo/peruskuorinnan ihotyypin mukaan, neutraloinnin, mikroneulauksen, naamion, käsien hieronnan ja loppuvoiteet!