Sarjat

BIODROGA
Biodroga on Saksasta maailmankuulusta Baden-Baden kylpyläkaupungista tuleva kansainvälinen ammattisarja jota viedään jo noin viiteenkymmeneen maahan. Biodroga on vain ammattilaisten käytössä oleva hoitosarja. Sarja on erittäin monipuolinen ja tuotekehittelyyn panostetaan koko ajan. Kaikki tuotteet edustavat kehittynyttä bioteknologista osaamista ja raaka-aineet ovat biologista alkuperää. Niiden teho on testattu ja ne edustavat aina uusinta tietämystä ja viimeisintä teknologiaa modernin kosmetiikan maailmassa. Edelleen käytetään myös suoraan luonnosta peräisin olevia raaka-aineita kuten puhtaita kasviöljyjä ja kasviuutteita. Kaikki tuotteet on testattu dermalogisesti valvotuissa olosuhteissa. Tuotteita ei testata eläinkokein. Biodroga tarjoaa yksilöllisiä, asiakaslähtöisiä ratkaisuja erilaisiin ihon ongelmiin. Jokainen tuotelinja on täydellinen ihonhoito-ohjelma. Biodroga haluaa tarjota naisille ja miehille terveemmän sekä kauniimman ihon, tieteen viimeisten saavutusten avulla. Biodroga tuotteet on valmistettu kansainvälisen GMP (=Good Manufacturing Practise) farmaseuttisen koodin mukaisesti ja kaikki tuotteet valmistetaan yksinomaan Saksassa, Baden-Badenissa. Näin voidaan taata yhtäläisen korkea laatu tuotteille ympäri maailmaa.
www.biodroga.fi

LCN
Saksalainen käsien- ja jalkojenhoitosarja koostuu laadukkaista tuotteista, joiden raaka-aineet ovat moderneja ja innovatiivisia. Kattava tuotevalikoima mahdollistaa yksilöllisen jalkojen- ja käsien hoidon.
www.riimin.fi

EVA GARDEN
Eva Garden on moderni ja dynaaminen ammattilaissarja kauneusalan ammattilaisten tarpeisiin ja asiakkaille, jotka rakastavat kauneutta. Tuotteissa yhdistyy ihanteellisesti ammattilaismeikkien ominaisuudet päivittäiseen helppoon meikkien käyttöön. Eva Garden meikkejä myyvät kauneusalan ammattilaiset!
www.beancase.fi

TUOTTEET

CLEANSING LINE – PUHDISTUSLINJA
Puhdistustuotteet kaikille ihotyypeille. Vesiliukoiset ja tehokkaat tuotteet poistavat voimakkaankin meikin.

OXYGEN FORMULA LINE – HAPPIHOITOLINJA
Ihon happiaineenvaihduntaa parantavat tuotteet ja biologiset tuotteet eri ihotyypeille.

INTENSE MOISTURE FORMULA
Ulkoapäin iholle annettu kosteus Codiavelanen® ja Fucogelin® avulla täydentää linjan kosteuttavat vaikutukset. Ihosta tulee raikas ja kirkas. Linjan täydentää vielä puhdas tuoksu, joka antaa viestin ”kosteuttava”.

a-ENERGIZING FORMULA
Tehokas ihonhoitolinja noin 30-vuotiaalle aktiiviselle naiselle. Tavoitteena ehkäistä ikääntymisen ja stressaantumisen merkkejä jo ennen niiden syntymistä. Kiinteyttää ja parantaa ihon väriä.

ANTI-AGE CELL FORMULA
Kokonaisvaltainen hoitokonsepti ikääntymisen merkkejä vastustavaan hoitoon.

PURAN FORMULA LINE – EPÄPUHTAAN IHON LINJA
Kaiken ikäisille sopivat epäpuhtaan ihon tuotteet puhdistavat, tasapainottavat ja rauhoittavat epäpuhdasta ihoa.

AGE PERFORMANCE FORMULA
Tämän päivän yli 55-vuotias nainen kiinnittää luonnollisesti paljon huomiota ulkonäköönsä. Ihonhoito on avainasemassa. Hän huomaa varmasti iän tuomat merkit, mutta hänellä ei ole tarvetta olla nuori mihin hintaan hyvänsä. Hän antaa ihonsa muuttua, mutta pyrkii pitämään sen niin hyvässä kunnossa, kuin se iän ja elämäntilanteen huomioon ottaen on mahdollista. ”Seesteinen sukupolvi” tietää, että kun on tyytyväinen itseensä, se näkyy. Millaisia ihonhoitotuotteita tämän kaltainen nainen haluaa? Hän haluaa tarjota iholleen parasta mahdollista hoitoa ja hemmottelua.

BIODROGA MD
Biodroga MD tarjoaa innovatiivisen, tieteellisesti tutkitun ihonhoitosarjan, joka perustuu viimeisimmistä ihonhoitoa koskevista tutkimuksista saatuun lääketieteelliseen todistusaineistoon ja tähtää suoraan erilaisten iho-ongelmien syiden selvittämiseen. Biodroga MD tuotteet ovat tuoksuttomia tai niissä on vain luonnollisia tuoksuja. Ne eivät sisällä parabeeneja tai mineraaliöljyjä.
• Hypersensitive
• Anti-Age
• Moisture

GOLDEN CAVIAR
Päävaikuttavat aineet: soijaproteiini, sheavoi ja squalane, maitohappobakteeri. Samettisen puuterinen ruusuntuoksu tekee Golden Caviar 24-hour Care voiteesta täydellisen.

LOTUS & SCIENCE
Päävaikuttavaksi aineeksi valittiin luonnonkauneus: täydellinen lootuksenkukka kruunaa ylellisen hoitolinjan.
• Moisturizing Fluid
• Anti-Age Day Care
• Anti-Age Night Care
• Anti-Age Eye Care

REPAIR +CELL PROTECTION
Biodroga Repair +Cell Protection on ihan ”must” kaikille luonnon- tai keinotekoisessa auringossa ja valossa viihtyville. Suositellaan myös päätetyöskentelijöille. Asiantuntijoiden mielestä 70 % ihon vanhenemisprosessiin on syynä UV-valo! Niin sanotun valovanhenemisen (photoaging) takia ihon omien kantasolujen elinvoima heikkenee ja ihon uusiutumisprosessi hidastuu.
• Night Care
• Day Care SPF 15
• Eye Care

MEN SENSATION
Itsestään huolehtivan miehen hyvään oloon ei enää riitä
aamuinen parranajo ja suihku. Hän haluaa myös helpon
ja nopean ihonhoitokokonaisuuden, joka vastaa hänen
tarpeitaan.