Sarjat

BIODROGA
Biodroga on Saksasta maailmankuulusta Baden-Baden kylpyläkaupungista tuleva kansainvälinen ammattisarja jota viedään jo noin viiteenkymmeneen maahan. Biodroga on vain ammattilaisten käytössä oleva hoitosarja. Sarja on erittäin monipuolinen ja tuotekehittelyyn panostetaan koko ajan. Kaikki tuotteet edustavat kehittynyttä bioteknologista osaamista ja raaka-aineet ovat biologista alkuperää. Niiden teho on testattu ja ne edustavat aina uusinta tietämystä ja viimeisintä teknologiaa modernin kosmetiikan maailmassa. Edelleen käytetään myös suoraan luonnosta peräisin olevia raaka-aineita kuten puhtaita kasviöljyjä ja kasviuutteita. Kaikki tuotteet on testattu dermalogisesti valvotuissa olosuhteissa. Tuotteita ei testata eläinkokein. Biodroga tarjoaa yksilöllisiä, asiakaslähtöisiä ratkaisuja erilaisiin ihon ongelmiin. Jokainen tuotelinja on täydellinen ihonhoito-ohjelma. Biodroga haluaa tarjota naisille ja miehille terveemmän sekä kauniimman ihon, tieteen viimeisten saavutusten avulla. Biodroga tuotteet on valmistettu kansainvälisen GMP (=Good Manufacturing Practise) farmaseuttisen koodin mukaisesti ja kaikki tuotteet valmistetaan yksinomaan Saksassa, Baden-Badenissa. Näin voidaan taata yhtäläisen korkea laatu tuotteille ympäri maailmaa.
www.biodroga.

 

BIODROGA MD
Biodroga MD tarjoaa innovatiivisen, tieteellisesti tutkitun ihonhoitosarjan, joka perustuu viimeisimmistä ihonhoitoa koskevista tutkimuksista saatuun lääketieteelliseen todistusaineistoon ja tähtää suoraan erilaisten iho-ongelmien syiden selvittämiseen. Biodroga MD tuotteet ovat tuoksuttomia tai niissä on vain luonnollisia tuoksuja. Ne eivät sisällä parabeeneja tai mineraaliöljyjä.
• Hypersensitive
• Anti-Age
• Moisture

EXUVIANCE

Exuviance on edistyksellinen ihonhoitosarja. Sen perustaneet lääkärit ovat patentoineet alfahydroksihappoteknologian ( AHA ) ,joka on yksi viime vuosikymmenien suurimmista ihonhoidon innovaatioista. Exuviance sopii kaikille. Exuviance tuotteet ja hoidot on suunniteltu edistämään ihon luonnollista kuoriutumista, stimuloimaan solujen uudistumista ja kosteuttamaan ihoa syvältä. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho. Exuviance hoidot yhdessä Exuviance kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppujä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea. Myös ongelmaton iho hyötyy säännöllisistä hoidoista. Iho säilyy kauniina, ikääntymisen merkit pysyvät poissa pidempään, eikä iho kuivu.